Matematik

Beregn den samlede stigning

30. december 2008 af Bibliotekaren1945 (Slettet)

Er der nogen, der kan regne denne opgave ud?

En vej stiger med 8 %. Vejstykket fremad er i alt på 660 m. Hvor stor er vejens samlede stigning?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. december 2008 af Dynin (Slettet)

Stigning angivet i hvad? I % (8%), grader (7,2o), eller meter (52,8m) (i lodret stigning) fra startpunktet?


Svar #2
30. december 2008 af Bibliotekaren1945 (Slettet)

Det fremgår ikke af opgaven, så jeg tror, at det er valgfrit. Hvordan beregnes det i %, grader og meter?


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. december 2008 af Dynin (Slettet)

I % ... er det jo allerede givet fra opgaveformuleringen:/ I grader =90o*8%=90o*0,08=7,2o og i meter 660m*8%=660m*0,08=52,8m


Svar #4
31. december 2008 af Bibliotekaren1945 (Slettet)

Hvorfor bruges 90 grader?


Brugbart svar (0)

Svar #5
31. december 2008 af Dynin (Slettet)

90 grader er lodret stigning ikk


Svar #6
31. december 2008 af Bibliotekaren1945 (Slettet)

Mange tak for hjælpen, Dynin!


Brugbart svar (0)

Svar #7
31. december 2008 af ibibib (Slettet)

I grader er svaret

sin-1(52,8/660) = 4,59o


Skriv et svar til: Beregn den samlede stigning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.