Matematik

hvordan omskriver mnad 0,46 til %?

07. januar 2009 af zerina (Slettet)

jeg har nogle opgaver for til i morgen i matematik. og jeg kan slet ikke finde ud af det der med at omskrive? s: her er der nogle af opg.

omskriv 0,46 til procent=

omskriv 23% til decimaltal=

omskriv 1/2o til decimaltal=

omskriv 16% til brøk=

omskriv 17/25 til procent=

er der ikke en som kan hjælpe mig!!!!!!!!! har virkelig brug for hjælp.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2009 af andreasnn (Slettet)

0.46 = 46 %


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. januar 2009 af andreasnn (Slettet)

Er sikker !


Svar #3
07. januar 2009 af zerina (Slettet)

tak!


Brugbart svar (1)

Svar #4
07. januar 2009 af richterklanen (Slettet)

For at lave et rent tal om til procent skal du gange med 100 %:   0,56 = 0,56*100% = 56%; 2,1 = 210%.

Procent betyder pr. 100 eller hundreddele:  7% = 7/100 = 0,07,  1/5 = 0,20 = 20%,   6/15 = 0,40 = 40%


Svar #5
07. januar 2009 af zerina (Slettet)

hvad så med decimaltal & brøker? hvordan gør jeg så med det?
og tak! (:


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. januar 2009 af husii (Slettet)

0,46 = 46%

23% = 0,23

1/20 = 0,05

16% = 0,16

 17/25= 68%


Skriv et svar til: hvordan omskriver mnad 0,46 til %?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.