Matematik

Differentiering

11. januar 2009 af Elturis (Slettet)

Hej, er der nogen der kan forklare mig hvordan man differentier følgende funktion:

√9*x - 3

Tak på forhånd ;)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2009 af Sherwood (Slettet)

(kx-c)'=k(x)'-(c)'


Svar #2
11. januar 2009 af Elturis (Slettet)

Det forstod jeg ikke noget af


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. januar 2009 af Sherwood (Slettet)

(kx-c)'=k(x)'-(c)' <=> (√9x-3)'=√9(x')-(3')=√9*1=3


Skriv et svar til: Differentiering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.