Matematik
Ligning
31. oktober 2004 af
lanz (Slettet)
Har brug for hjælp til hvordan jeg løser opgaven. Har haft om det før men har glemt det og kan ik finde mine notater.
Opgaven lyder sådan:
Bestem grundmængden og løs ligningerne:
a) (1) 3x+4y=5
(2) 4x^2+y^2+4xy-12x-6y+5=0
Lidt hurtig hjælp vil være dejligt da det er en opgave i en aflevering til i morgen.
På forhånd, tak :)
Opgaven lyder sådan:
Bestem grundmængden og løs ligningerne:
a) (1) 3x+4y=5
(2) 4x^2+y^2+4xy-12x-6y+5=0
Lidt hurtig hjælp vil være dejligt da det er en opgave i en aflevering til i morgen.
På forhånd, tak :)
Svar #2
31. oktober 2004 af lanz (Slettet)
Og så? Vil du ikke give et eksempel? så vil jeg være glad :)
Skriv et svar til: Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
