Matematik

Differentialregning

14. januar 2009 af Musepigen (Slettet)

Heej

Jeg har denne ligning:  f (x)=2,5x^1,5-1,5^0,5  , x>0

Jeg kan bare ikke huske hvordan medn finder f ' (x).

Håber der er nogen der vil hjælpe mig.

Tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2009 af mathon

                                       f '(x) = 2,5*1,5*x1,5-1


Svar #2
14. januar 2009 af Musepigen (Slettet)

Mange tak for hjælpen :)


Svar #3
14. januar 2009 af Musepigen (Slettet)

Har lige en mere af slagsen:

A(x)=2x^2/3-1/2x*2 , ]0;16[

På forhånd tak


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.