Matematik

vinkel i firkant

14. januar 2009 af sommerbarn (Slettet)

hej alle.
 

- er der nogen der kan hjælpe mig med at finde ud af hvordan jeg kan finde en vinkel i en ikke retvinklet firkant, når jeg allerede har 3 af side længderne.
Side AD = 145 Side CD = 170 og BC = 60


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2009 af peter lind

Det er ikke nok til at bestemme den sidste side. Har du ikke nogle flere oplysninger?


Skriv et svar til: vinkel i firkant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.