Matematik

arg flår hovedet af mig selv

14. januar 2009 af mukka (Slettet)

hvad gør jeg kan ikke finde ud a det men har prøvet

og sige mig hvad jeg skal i den her opgave er selv kommet med et forslag

en trekant har vikelspidserne A(-1,8) B(7,2) C(7,-8)

hvis at mindst to ud af trekantens tre vinkler er lige store

så har jeg brugt afstandsligningen den ligning der hedder √x2-x1+y2-y1

jeg får

√(7-(-1))2+(2-8)2= 10

√(7-7)2+((-8)-7)2= 6

√(7-(-1))2+(8-8)2=8

men det er jo ikke rigtig ved du hvad jeg skal evt
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2009 af dnadan (Slettet)

Benyt cosinus relationen


Svar #2
14. januar 2009 af mukka (Slettet)

den har vi ikke lært om så den kan jeg ikke bruge


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. januar 2009 af Isomorphician

Kig på den anden udregning, og se om du har de rigtige tal.


Skriv et svar til: arg flår hovedet af mig selv

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.