Matematik

differentialregning

15. januar 2009 af tawer (Slettet)

hej jeg har brug for lidt hjælp til denne opgave

En bevægelse har stedfunktionen s(t) = –4,91t^2 − 8t + 3.
Bestem både hastigheden og accelerationen som funktion af tiden t.

tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2009 af dnadan (Slettet)

s'=v

og

v'=a


Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.