Matematik

Monotoni forhold

15. januar 2009 af thefry (Slettet)

Hej.

Sidder lige fast med en matematik aflevering,

Opgaven lyder:

En funktion f er bestemt ved

f(x) = 1/3x^3 - 2x^2 - 5x

Jeg har så differenceret og har regnet diskriminanten ud og fået x1 = 3 og x2 = 3

Hvordan kommer jeg videre?


Svar #1
15. januar 2009 af thefry (Slettet)

Glemte at sige at opgaven siger: Bestem monotoniforholdene for funktionen f


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. januar 2009 af Isomorphician

Vis dine udregninger...


Skriv et svar til: Monotoni forhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.