Matematik

Differentialregning

16. januar 2009 af kimor (Slettet)

Hej.. Sad lige og funderede over ligningen f(x) x2 - (1/x)

Ved at x2 bliver til 2x, men kan ikke huske regelen for det næste led!


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2009 af Dynin (Slettet)

1/x=x-1 .... så samme regel


Svar #2
16. januar 2009 af kimor (Slettet)

tak


Svar #3
16. januar 2009 af kimor (Slettet)

Dog siger min facitliste, at det skal give 2x + x-2


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. januar 2009 af NejTilSvampe

 din facitliste har ret.  g(x) = 1/x = x^-1  g ' (x)= -x^-2


Svar #5
16. januar 2009 af kimor (Slettet)

Nåå okay.. NU er jeg helt med :D


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.