Matematik

reducering

20. januar 2009 af em91 (Slettet)

I min matematikaflevering har jeg fået denne opgave:

reducer denne:

y= x1/3 * √x + 3√x * 4x3 / (√x)2


Svar #1
20. januar 2009 af em91 (Slettet)

UPS !! den skal reduceres ned til formen:

f(x)= xa


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. januar 2009 af djharsk (Slettet)

Ja, så skal du have fati dine potensregler.

an*am = an+m og an/am = an-m

Den n'te rod kan altid skrives som den reciprokke potens: √a = a1/2 (Kvadratroden er den 2. rod)


Skriv et svar til: reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.