Matematik

Kvadratrod hjælp!

22. januar 2009 af BegumOz (Slettet)

Heej alle sammen, nogle af jer der ved hvordan man dividere to kvadratroder med hinanden? hvad er radikant og rodtegn?? pleass hjæælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2009 af NejTilSvampe

du kan sige:  √x / √y = √x/y så vidt jeg husker


Svar #2
22. januar 2009 af BegumOz (Slettet)

hmm forstår det ikk! opgaven ser sådan herud: √18 ÷ √2=                                                                                                


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. januar 2009 af NejTilSvampe

 så siger du  √18/2 = √9 = 3


Svar #4
22. januar 2009 af BegumOz (Slettet)

okay :D tusind taak


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. januar 2009 af badooo (Slettet)

sqrt(x) / sqrt(y) = sqrt(x/y)


Skriv et svar til: Kvadratrod hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.