Matematik

Pythagoras?!

26. januar 2009 af MaryBaryTary (Slettet)

"Find arealet af et kvadrat når diagonalerne i kvadratet er 8,4 dm"

På forhånd takk (:


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. januar 2009 af mathon

A = ½*(8,4 dm)2


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. januar 2009 af Ahenning (Slettet)

halvdelen af 8,4 dm så har du katerne (A og B) så bruger du pythagoras til at beregne hypotonusen (C) så ganger du med 4 da du nu har fire af de små trekanter..

prøv evt at tegne det..


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. januar 2009 af Ahenning (Slettet)

Hov huske at udregne arealet af de små trekanter inden du ganger det med 4 sorry ^^


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. januar 2009 af mathon

kateten = (8,4 dm)/√(2)

A = kateten2 = ((8,4/√(2)) dm)2 = 8,42/2 dm2 = ½(8,4 dm)2 = 35,28 dm2


Svar #5
25. februar 2009 af MaryBaryTary (Slettet)

:D


Skriv et svar til: Pythagoras?!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.