Matematik

Procent

27. januar 2009 af KingKong1 (Slettet)

En bil for 54900 sat ned til 51400. Hvor mange procent er sparet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2009 af Booklover (Slettet)

Ville tro du skulle sige:

relativ tilvækst = slutværdien - startværdien / startværdien


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. januar 2009 af NejTilSvampe

 ik for noget, men startværdien / startværdien = 1 ? :D


Brugbart svar (1)

Svar #3
27. januar 2009 af hkrog (Slettet)

54900-51400=3500

3500/54900*100=6,37%


Svar #4
27. januar 2009 af KingKong1 (Slettet)

Tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. januar 2009 af Booklover (Slettet)

Just præcis!


Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.