Matematik

Hjælp - Mat. C

27. januar 2009 af Alloo (Slettet)

Sidder med denne eksamensopgave (opg. 6), hvordan løser jeg spørgsmål a?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2009 af Jerslev

#0: Hvilken opgave?

- - -

mvh

Jerslev


Svar #2
27. januar 2009 af Alloo (Slettet)

(9,4/7,3)+7,3=8,59mia.


Svar #3
27. januar 2009 af Alloo (Slettet)

Ups! Link:http://www.uvm.dk/~/media/Files/Udd/Gym/PDF08/Eksamen/Opgaver/080919_opgave_2HF_082_matC.ashx


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. januar 2009 af Jerslev

#3: Du skal hive fat i teorien om eksponentielle udviklinger. For en eksponentiel udvikling:

f(x) = b*ax vil f(0) = b, og prøv selv at se, om du kan gøre dig nogle overvejelser mht. a.

- - -

mvh

Jerslev


Svar #5
27. januar 2009 af Alloo (Slettet)

Hov det er mig!! Mener opgave 8 :-S


Brugbart svar (0)

Svar #6
27. januar 2009 af Jerslev

#5: Ah. Forstår du ikke måden opgaven er skrevet på eller er det en desideret beregning, du ikke kan få gennemført?

- - -

mvh

Jerslev


Svar #7
27. januar 2009 af Alloo (Slettet)

Lige meget, har vist fundet ud af det! .-P


Skriv et svar til: Hjælp - Mat. C

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.