Dansk

Rettelse pls 3 llinjer

27. januar 2009 af Elllebelle (Slettet)

Ludvig Holberg er født i 1684 og opvokset i Norge. Han er forfatter til 33 komedier, hvor den tredje, ”Erasmus Montanus”, er et af hans mest kendte værker. Komedien er skrevet i 1723, dvs. under oplysningstiden, tiden hvor ligestilling, frihed og ikke mindst fornuft er nøgleordene. Mange af disse elementer har LH fokuseret på, i sin komedie ”Erasmus Montanus”.

Nogen der umiddelbart kan se nogle fejl? eller lyder det helemåske dumt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Mine forslag:

Ludvig Holberg er født i 1684 og opvokset i Norge. Han er forfatter til 33 komedier, hvoraf den tredje, ”Erasmus Montanus”, er et af hans mest kendte værker. Komedien er skrevet i 1723 dvs. under oplysningstiden, tiden hvor ligestilling, frihed og ikke mindst fornuft var nøgleordene. Mange af disse elementer har L. H. fokuseret på i sin komedie ”Erasmus Montanus”.


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. januar 2009 af Kysr (Slettet)

Ludvig Holberg er født i 1684 og opvokset i Norge. Han er forfatter til 33 komedier, hvoraf den tredje, ”Erasmus Montanus”, er et af hans mest kendte værker. Komedien er skrevet i 1723 dvs. under oplysningstiden, tiden hvor ligestilling, frihed og ikke mindst fornuft var nøgleordene. Mange af disse elementer har Holberg fokuseret på i sin komedie ”Erasmus Montanus”.

Man skriver normalt bare efternavnet, når man har givet hans fulde navn en gang. ;)


Svar #3
27. januar 2009 af Elllebelle (Slettet)

Stykket ”Erasmus Montanus” handler om en ung student, Rasmus Berg, som på latinsk er betegnet som Erasmus Montanus, der vender tilbage til fødebyen efter at have studeret i hovedstaden. Rasmus Berg er en helt almindelig bondedreng, som er opvokset på landet. Men bliver sendt til København af faderen, for at studere. Da Rasmus Berg vender tilbage til landsbyen, er han ikke længere den ”gamle bondedreng”, men en lærd mand.

hvad med det her? :D


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. januar 2009 af Scherz (Slettet)

Stykket ”Erasmus Montanus” handler om den unge student, Rasmus Berg, på latinsk Erasmus Montanus, der vender tilbage til fødebyen efter at have studeret i hovedstaden. Rasmus Berg er en helt almindelig bondedreng, som er opvokset på landet, men efterfølgende sendt til København af faderen for at studere. Da Rasmus Berg vender tilbage til landsbyen, er han ikke længere den ”gamle bondedreng”, men en lærd mand.


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. januar 2009 af nobel15 (Slettet)

#2,

Man skriver det fulde navn, Ludvig Holberg, konsekvent, eller man skriver først: Ludvig Holberg (LH) for at forsætte konsekvent med LH gennem resten af teksten.


Skriv et svar til: Rettelse pls 3 llinjer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.