Matematik

har virkelig brug for hjælp:s

27. januar 2009 af Katos Caglar (Slettet)

Hej håber nogen kan hjælpe mig, jeg har en opagve i matematik i potensfunktioner som lyder:

i plantager bliver rødraner plantet meget tæt. i et hæfte om skovdyrkning anbefales det at fortage udtynding, efterhånden som træerne bliver højere. sammenhængen mellem træhøjden og den anbefalede tæthed kan beskrives ved moddelen: y=16800*x^-2

hvor y= den anbefalede tæthed målt i rødgraner pr. hektager, og x er træhøjden målt i meter.

A) hvilken tæthed skal 15 meter høje rødgraner have ifølge modellen?


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. januar 2009 af Daniel TA (Slettet)

Kom med en mere sigende overskrift næste gang!

Indsæt x=15 og tast ind på lommeregneren.


Svar #2
27. januar 2009 af Katos Caglar (Slettet)

hvad mener du med Kom med en mere sigende overskrift næste gang!


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. januar 2009 af Daniel TA (Slettet)

#2 Jeg anede ikke hvad emnet omhandlede før jeg åbnede tråden. Du kunne have skrevet: "Eksatkte rødder i polynomier" Så ved man hvad det handler om.


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. januar 2009 af juventuz (Slettet)

#2 Siger "har virkelig brug for hjælp:s" noget om, hvad du vil have hjælp til? Hvis man skulle vælge mellem at hjælpe et indlæg med overskriften "isoler x" eller din... hvad tror du så de fleste ville vælge??? Det er ikke for at være efter dig eller andre, der gør tilsvarende, men mere ment som en hjælp, så I får svar på jeres spørgsmål vha, at flere vælger at se på spørgsmålet :-)


Svar #5
27. januar 2009 af Katos Caglar (Slettet)

okay det skal jeg nok huske.

men mange tak for hjælpen.


Brugbart svar (0)

Svar #6
27. januar 2009 af Daniel TA (Slettet)

#2 Du må undskylde #3, det giver ingen mening. jeg blandede et andet indlæg sammen. Men find på en passende overskrift, så vil flere hjælpe


Skriv et svar til: har virkelig brug for hjælp:s

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.