Dansk

Dansk

28. januar 2009 af Rixer (Slettet)

Hey alle sammen

Jeg er stærkt utilfreds med mig selv om at skrive stil.. Hvad betyder ordet inspiration?? Kan I fortælle det pædagoisk? Kan I lære mig, hvordan man skriver en stil og hvad man forventer? Det er fordi, at jeg skriver stile som bliver usammenhængene, enten er det fordi jeg ikke har forstået det godt nok ellers er det pga. inspiration. For mig betyder inspiration at gå fra sætning til sætning om hvad der står i andres opgaver som jeg har kigget på. Derfor vil jeg have en defination på det.. Fordi det er dybt forkert forstået.. fra min side..

Jeg vil gerne skrive stile til 10 taller og jeg ved godt at jeg kan. Jeg går selv til læsepædagog for at styrke min forståelse af tekster, som jeg finder interesant.. Men der bliver dog staidg uklarheder når jeg skriver. jeg skal tænkte på hvem jeg skriver til og hvad jeg skriver.. Det ender med at jeg slet ikke får skrevet nogen stil. Enten er det FOR detaljeret, eller uvæsentligt når man har sagt et andet ord som betyder det samme. Eller er det skrevet sådan at det ikke kobles, som en rød tråd eller hvad det hedder..

Jeg har læst flere opgaver herinde og set på opgaveformuleringer og jeg kan udfra det se at mange af opgaverne går ud på det samme. Strukturen er det samme: Som det første kommer indledningen og bagefter hoveddel og til sidst en konklusion, men der skal stadig være fokus på hvem man skriver til og om man besvarer spørgsmålene i hovedellen.. + sammenhæng, ordvalg etc..

Der er intet der hjælper har prøvet alt og har fået nok.. Jeg håber I kan forstå mig

mvh Rixer :'(


Skriv et svar til: Dansk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.