Matematik

Differens regning

29. januar 2009 af Achrish (Slettet)

F(x) = x^3 + 3x^2 + x + 4

skal Differenseres
til f(x) = 3x^2 + 6x +1

har jeg gjort noget forkert her?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2009 af lepetitdanois (Slettet)

den er rigtig differentieret, dog med en lille rettelse:

 f '(x) = 3x^2 + 6x +1


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. januar 2009 af plooop (Slettet)

Nej du har intet gjort forkert


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. januar 2009 af plooop (Slettet)

Nej fordi han lægger ud med en stamfunktion, så det er korrekt hvad han skriver.


Svar #4
29. januar 2009 af Achrish (Slettet)

super tak.. :)


Skriv et svar til: Differens regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.