Matematik

koordinatsystem med ligninger

29. januar 2009 af Semba08 (Slettet)

plz. hjælp

a)      y = 2,5

b)      y = 2x - 1

c)      x = - 2


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2009 af Danielras (Slettet)

What? Skriv lige hvad du skal.


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. januar 2009 af mathon

a)  y = 2,5                             vandret linje gennem (0;2.5)

b)   y = 2x - 1                        linje med hældningstal 2 gennem (0;-1)

c)   x = - 2                             lodret linje gennem (-2;0)


Skriv et svar til: koordinatsystem med ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.