Matematik

Bestem første koodinaten

01. februar 2009 af KittyMisLilly (Slettet)

Jeg mangler lidt hjælp til at bestemme førstekoordinaten til skæringspunktet mellem graferne for de her to funktioner


f(x)=x+200 og g(x)= -3x+600.
 

Nogen som kan fortælle mig hvordan man gør?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2009 af Darwin (Slettet)

#0. Hej.

I skæringspunktet er værdien for x netop ens for de to funktioner. Vi sætter derfor f(x) = g(x) og løser for x.


Skriv et svar til: Bestem første koodinaten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.