Matematik

Haster - har virkelig brug for hjælp

04. februar 2009 af charlottebi (Slettet)

Hej allesammen:)

Jeg har virkelig meget brug for hjælp til denne opgave.

Funktionen f er givet ved: f(x)=-x^2+10x-9

Arealet af området, der afgrænses af grafen for f og 1. aksen i intervallet fra 1 til x (se figur) betegnes med A(x).

a)Gør rede for, at A(x)=-1/3 x^3+5x^2-9x+4 1/3 , 1≤x≥9
 

b) Bestem B(x)

Vedhæftet fil: opgave 7b.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2009 af mathon

A(x) = 1x∫(-x2+10x-9)dx = [-(1/3)x3+5x2-9x]1x = ..........

B(x) = [-(1/3)x3+5x2-9x]x9 = ..........


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. februar 2009 af peter lind

A(x) = ∫1xf(t)dt = ∫1x(-t^2+10t-9)dt
Hvad er B(x)?


Svar #3
04. februar 2009 af charlottebi (Slettet)

Til Peter Lind

Det kan ses på billedet, men hvad står t for?

Vedhæftet fil:opgave 7b.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #4
04. februar 2009 af peter lind

Det er blot en parameter jeg indfører for at holde den øvre grænse og funktionen adskildt. Det betyder faktisk det samme som i #1. B(x) = A(9)-A(x)


Skriv et svar til: Haster - har virkelig brug for hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.