Fysik

densitet

04. februar 2009 af 215 (Slettet)

 skal udregne massen 20 L , kender densitet på 0,72g/cm3, hvordan udregner jeg masesn


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2009 af peter lind

Masse = vægtfylde gange rumfang.


Svar #2
04. februar 2009 af 215 (Slettet)

 altså 20*0,72 ? men kam man blande 2 forskellige enheder ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. februar 2009 af mathon

m = V*d

m = (20 dm3)*(0,72 kg/dm3) = 14,4 kg


Skriv et svar til: densitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.