Matematik
Planer i rummet
06. november 2004 af
msoe (Slettet)
Hej...Jeg har en lille matematikopgave, der volder mig problemer...så kunne godt bruge en hjælpende hånd:
I et koordinatsystem i rummet er en plan givet ved ligningen
x+2y+3z=3
Bestem koordinatsættet til spejlbilledetaf punktet P=(3,2,1) i denne plan
Hvordan gør man det?
I et koordinatsystem i rummet er en plan givet ved ligningen
x+2y+3z=3
Bestem koordinatsættet til spejlbilledetaf punktet P=(3,2,1) i denne plan
Hvordan gør man det?
Skriv et svar til: Planer i rummet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
