Kemi

kemi opgave

05. februar 2009 af Quijote (Slettet)

For reaktionen mellem nitrogenoxid og ozon:

NO + O3 → NO2 + O2

har man bestem følgende hastighedsudtryk: v=2,20 • 107 M-1 s-1 • [NO] • [O3]

Beregn reaktionshastigheden hvis [NO] = 3,1•10-6M og [O3]=2,8•10-7 M

De skal vel bare indsættes i udtrykket?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2009 af dnadan (Slettet)

Korrekt, det er blot at indsætte. Husk enheden på hastigheden.


Svar #2
05. februar 2009 af Quijote (Slettet)

Jeg nejer og bukker (^|^)


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. oktober 2012 af sarah199 (Slettet)

hej kan du lige vise mig, hvordan du har løst opgaven ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. oktober 2012 af mathon

 

           

                          v = (2,20•107 M-1 s-1) • (3,1•10-6 M) • (2,8•10-7 M) = 1,91·10-5 M·s-1


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. februar 2013 af AnitaWeiland (Slettet)

Hvordan får i det resultat når der er forskellige enheder? 


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. februar 2013 af mathon

enheder
                       M -1+1+1•s-1 = M1•s-1  =  M/s


Brugbart svar (0)

Svar #7
12. februar 2013 af AnitaWeiland (Slettet)

tak (: Men hvorfor er det 10^-5


Skriv et svar til: kemi opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.