Matematik

forklar følgende

05. februar 2009 af hans1337 (Slettet)

nogen der kan forklarere følgende

x(t)=A*sin(p)cos(ωt)+A*cos(p)sin(ωt) = A*sin(ωt+θ)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Ja det er additionsformlen for sinus: Det har vi bevist her for et par dage siden, der er et geometrisk bevis et sted, jeg tror richterklanen lavede det. Spørg ham, det er noget omfattende at lave en gang til. Additionsformlen hedder sin(s+t) = sin(s)cos(t) + cos(s)sin(t).


Svar #2
05. februar 2009 af hans1337 (Slettet)

super mange tak, tror ikke jeg behøves at bevise det :D


Skriv et svar til: forklar følgende

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.