Matematik

Eksponentialfunktion - hvad hed a?

09. februar 2009 af Alloo (Slettet)

f(x)=b·ax

hvad hedder a? Fremskrivningsfaktor eller grundtallet? Kan begge udtryk ikke bruges?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2009 af Booklover (Slettet)

Plejer man ikke at benæve den som konstanten a? Men det er jo en fremskrivningsfaktor!


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

ax kaldes en potens, a kaldes roden, og x kaldes eksponenten


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. februar 2009 af mathon

f(x) = ax set som eksponentialfunktion med grundtal a

............

f(x) = b*ax set som eksponentiel udviklingsfunktion med fremskrivningsfaktor a


Skriv et svar til: Eksponentialfunktion - hvad hed a?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.