Matematik

arealt af en trekant i 3D

15. februar 2009 af jwan20 (Slettet)

hej. håber der er nogen der kan hjælpe

jeg kan godt finde arealet i 2D

altså T=½Idet(a,b)I

men i 3D kan jeg ikke finder ud af det, jeg har A=(6,4,0) B=(-3,2,12)  og O=(0,0,0)


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. februar 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Krydsproduktet af to vektorer angiver vist nok arealet af det udspændte paralellogram.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. februar 2009 af mathon

T =  ½|OAxOB|            krydsproduktet


Skriv et svar til: arealt af en trekant i 3D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.