Fysik

Fysik - fotonenergi

08. november 2004 af Maria17 (Slettet)
Beren energien af de fotoner der udsendes, når et hydrogenatom går fra n=4 til m=3.

Jeg har fået resultatet:
0,053 J = 3,33 eV
er dette korrekt?

Svar #1
08. november 2004 af Maria17 (Slettet)

hov.. regnefejl..

533263,89 J = 3,33*10^24 eV

Skriv et svar til: Fysik - fotonenergi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.