Matematik

Nulpunkter

18. februar 2009 af Malika (Slettet)

Hvordan finder man en funktions nulpunkt??

f(x)=2*sin((x-π)/2)+2, hvor 0 ≤ x ≤ 4π

Jeg ved man skal sætte f(x)=0 , men Jeg får noget underligt  på lommeregner..


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2009 af Daniel TA (Slettet)

Har du husket at begrænse mængden hvori x ligger? det gør man ved at sige:

solve(f(x)=0,x) | 0<x<4pi


Svar #2
18. februar 2009 af Malika (Slettet)

ja men der kommer noget underligt


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. februar 2009 af Daniel TA (Slettet)

Hvad står der? Regner du i radianer?


Svar #4
18. februar 2009 af Malika (Slettet)

ja, jeg får det til {0,4π}, passer det...???


Skriv et svar til: Nulpunkter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.