Matematik

Bestem definitionsmængde for f

18. februar 2009 af Anaa (Slettet)

er gået komplet i stå efter denne opgave, som lyder:

Funktionen f har værdimængden [-2;5]

bestem definitionsmængde for f?

nogen der evt, kunne forklare/fortælle hvordan denne skal bestemmes?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

nej det kan man ikke uden at kende funktionen, den skal du lige skrive


Svar #2
18. februar 2009 af Anaa (Slettet)

selve opgaven siger :

Om en lineær funktion f oplyses det at, f(7) = -1 og f(-3) = 4

jeg har fundet regneforskrfiten for f , som gav : f(x) = -0,5x+2,5

også står der nederst det jeg har skrevet.  jeg har virkelig ingen anelse om hvordan det skal gøres


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

nå ja det var straks bedre, så start med at tegne den op i intervallet, du skal altid tegne m.m. for at få den fulde forståelse


Svar #4
18. februar 2009 af Anaa (Slettet)

Nååååh, yees! nu jeg med :)

taaak !


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Det er dejligt at høre, ville bare ønske, at alle forstod, at en god tegning er næsten nødvendig i mange sammenhænge. Det starter jeg altid selv med.


Skriv et svar til: Bestem definitionsmængde for f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.