Matematik

Vektorer :O

19. februar 2009 af Cowparade (Slettet)

Hejsa :) Håber på lidt eller måske meget hjælp, for forstår intet... :P
 

MAT 3H opgave 918:
 

Bestem tallet k således at vinklen mellem vektorerne a og b er 45 grader, når vektor

a=1 ,  2 , -1) og vektor b = (  2 , 1, k)


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2009 af Jerslev (Slettet)

#0. Udregn determinanten med vinklen = 45*.


Svar #2
19. februar 2009 af Cowparade (Slettet)

hvordan er det nu lige man gør det..


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. februar 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: Det skulle gerne stå i din matematikbog. =)


Brugbart svar (1)

Svar #4
19. februar 2009 af dnadan (Slettet)

Argh, man bruger nu formlem:

cos(V)=a.b/(|a|*|b|)

Indsæt hvad du kender og regn lidt på det :-)


Svar #5
19. februar 2009 af Cowparade (Slettet)

nåh ja, det var den formel jeg skulle bruge.. :D Tusind tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Vektorer :O

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.