Kemi

Mængdeberegning, koncentration.

21. februar 2009 af halleluja (Slettet)

Jeg skal udregne hvor meget opløst stof der i i gram/L samt aktuel koncentration for den positive og negative ion, udfra følgende oplysninger: g/mol=118,2. Formel koncentration= 0,1. Stoffet der er opløst i vand er: KBr.

Hjæp modtages med kyshånd. Har stirret mig blind på opgaven.


Svar #1
22. februar 2009 af halleluja (Slettet)

Slet ingen bud?


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. februar 2009 af mathon

m = c*V*M = (0,1 mol/L)*(1 L)*(118,2 g/mol) = 11,82 g

[K+] = [Br-] = 0,1 M


Svar #3
23. februar 2009 af halleluja (Slettet)

Var det virkelig så simpelt. Nu får jeg helt røde ører. Ja ja, nogengange får man stirret sig blind.


Skriv et svar til: Mængdeberegning, koncentration.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.