Matematik

F (X) = ln(2x^2+1) HJÆLP

25. februar 2009 af malle90 (Slettet)

Hej

Jeg sidder her og har prøvet i flere timer at få løst denne opgave men kan simpelthen ikke regne ud hvad jeg skal gøre med ln.

Opgaven lyder således:

- Beregn nulpunktet for f, altså for f(x)=ln(2x^2+1)

Den anden opgave lyder således:

- Gør rede for, at grafen for f er symmetrisk omkring 2. - aksen.

Det ville virkelig være en stor hjælp hvis i hjalp mig.


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Til den første: Hvornår giver LN(x) nul?


Skriv et svar til: F (X) = ln(2x^2+1) HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.