Matematik

HASTER---> En bevis for Φ^n = FnΦ + Fn-1 og Φ'^n = FnΦ' + Fn-1

25. februar 2009 af Jone (Slettet)

HASTER.... Jeg har virkelig brug for et eller andet til at hjælpe mig med et bevis for Φ^n = FnΦ + Fn-1 og Φ'^n = FnΦ' + Fn-1

Det er meget vigtigt for mig at lave, den da det er en stor opgave og skal aflevere den i morgen.. Håber virkelig et eller andet kan hjælpe mig. Tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Vil du ikke skrive den med de symboler, der er herover på bjælken, og så fortælle lidt mere om det?


Svar #2
25. februar 2009 af Jone (Slettet)

Da jeg ikke kan bruge de symboler, der er herover på bjælken, har jeg vedhæftet spørgsmålet i et word dokument, og uddybet spørgsmålet lidt mere. Håber det hjælpe Erik.


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Kan du ikke selv finde det her:

http://en.wikipedia.org/wiki/Golden_ratio


Skriv et svar til: HASTER---> En bevis for Φ^n = FnΦ + Fn-1 og Φ'^n = FnΦ' + Fn-1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.