Matematik

funktion ( dm , monotomi forhold

26. februar 2009 af Cille2605 (Slettet)

Hej !

Jeg har  problemer med dette her :

En funktion f er bestemt ved :

f ( x ) = 1/4 x + 1 x + 1/x

1  ) Bestem definotionsmængden for f  2 ) Bestem monotomiforholdene for f, og angiv værdimængden for f.

takker :D..


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2009 af Isomorphician

f(x) = (1/4)x2 + x + (1/x)?


Svar #2
26. februar 2009 af Cille2605 (Slettet)

nej 1 / 4 er ikke i anden..

f ( x ) = 1 / 4 x + 1 + 1 / x    

har prøvet at få det ind på lommeregneren, men den er bare hel gal : / ..


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. februar 2009 af Isomorphician

Sæt lige nogle parenteser, så vi kan se hvad der er tæller og hvad der er nævner.


Svar #4
26. februar 2009 af Cille2605 (Slettet)

f ( x ) = ( 1 / 4 x )   +  1  +  ( 1 / x )

( :


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. februar 2009 af Isomorphician

Hvilket led kan du ikke sætte særlige værdier ind i?


Svar #6
26. februar 2009 af Cille2605 (Slettet)

har problemer med ( 1 / x ) ,  men jeg får to helt fine grafer ud af lommeregneren, men problemet er bare, at jeg ikk helt kan læse det, hmm... foreslag til hvad jeg kan gøre ? uden lommeregner måske


Brugbart svar (0)

Svar #7
26. februar 2009 af Isomorphician

Hvilket tal må du ikke dividere med?


Skriv et svar til: funktion ( dm , monotomi forhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.