Matematik

Højde på vilkålig trekant

26. februar 2009 af Gis (Slettet)

jeg har brugt denne formel til at udregne det med Hb=½*a*c*sin(B)

hvilket giver Hb=0,5*3,8*4,65*sin(56,99)=7,41 kan dette passe ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2009 af Isomorphician

Det er arealet du har udregnet.


Svar #2
26. februar 2009 af Gis (Slettet)

ahhh ok jeg faldt bare over formlen og kunne ikke så godt finde hovde og hale i det ;) men når jeg har arealet kan jeg sagtens finde højden tak for svaret :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
27. februar 2009 af mathon

ha = c*sin(B) = b*sin(C)


Skriv et svar til: Højde på vilkålig trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.