Matematik

matematisk formel

28. februar 2009 af baahh (Slettet)

Okay det er sikkert rigtig ment, men er lidt forvirret og ved ikke om det jeg har lavet er rigtigt. så nogle der kan hjælpe med med det her :

En printer printer 12 sider pr. minut.

Beskriv sammenhængen mellem tid og antal printede sider med en mataématisk formel!


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2009 af Daniel TA (Slettet)

Nogle forslag selv?


Svar #2
28. februar 2009 af baahh (Slettet)

jeg har skrevet   y=12x+1 

men er bare et skud i tågen :D har ingen ide!


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. februar 2009 af Daniel TA (Slettet)

Hvor kommer +1 fra? :) Hvis vi siger at x er antal minutter, så er y antal printede sider, hvad skal a så være (den har du skrevet).


Svar #4
28. februar 2009 af baahh (Slettet)

hm :D Ja godt spørgsmål, 12? :I


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. februar 2009 af Daniel TA (Slettet)

Nemlig, så din ligning er af formen y=ax+b, men b=0, for når x=0 er der ikke printet nogle papirer ud, er du med på den?

Hvis der stod at: "der ligger 20 papirer i en bunke og printeren tilføjer 12 pr. min., hvor mange er der så efter x min?" ville svaret have været: y=12x+20. Håber du er med på forskellen :)


Svar #6
28. februar 2009 af baahh (Slettet)

nårh :D så det er bare y=12x+0?

for det var det jeg først havde skrevet, men synes bare det andet var rigtig bagefter :D


Brugbart svar (0)

Svar #7
28. februar 2009 af Daniel TA (Slettet)

Ja, det er bare y=12x


Svar #8
28. februar 2009 af baahh (Slettet)

tak! :D


Brugbart svar (0)

Svar #9
28. februar 2009 af Daniel TA (Slettet)

Det var så lidt :)


Skriv et svar til: matematisk formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.