Matematik

b tal i en 2. gradspolynom

03. marts 2009 af Rousfv (Slettet)

Hey.

Hvordan er formlen til at finde b-tallet ud fra 3 punkter, i anden grads polynomier?

pft.

-rousfv


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2009 af mathon

tre ligninger med 3 ubekendte

solve(y1=ax1^2+b*x1+c and y2=ax2^2+b*x2+c and y3=ax3^2+b*x3+c,{a,b,c})


Svar #2
03. marts 2009 af Rousfv (Slettet)

takker


Skriv et svar til: b tal i en 2. gradspolynom

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.