Matematik

Ligning hjælp haster

05. marts 2009 af wes2

Oprettede endu en tråd fordi  jeg fik ikke hurtigt svar på den anden.

2x+3=15
2-2x+3=15-2
x+3=13 Det her jeg køre surt tror jeg ved ikk hvad jeg skal gøre  for at opløse 3 tallet.
Har prøvet der oppe^ men kan 2x+3=15 
give x=16 ?

Skal bare bruge en der kan Skrive hvordan man laver 2x+3=15 trin for trin.

Håber mit forsøg på at lave ligningen var rigtig..  : 9


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2009 af Isomorphician

2x + 3 = 15

Træk 3 fra på begge sider:

2x = 12

Divider med 2 på begge sider:

x = 6


Skriv et svar til: Ligning hjælp haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.