Fysik

Svingningstid & bølgelængde

11. marts 2009 af Jeg-er-en-argurk (Slettet)

Er der en måde, hvor jeg kan aflæse svingsningstiden på den her præcist? (Har vedhæftet dokumentet)

Frekvens: Er det ikke 1/T?

Og hvordan beregner jeg tonens bølgelængde i luften?

Vedhæftet fil: Lyd.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2009 af mathon

T = 1 ms

f = 1/T  Ja

λ = v/f = v*T


Skriv et svar til: Svingningstid & bølgelængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.