Matematik
Partiel integration
14. november 2004 af
LillePer (Slettet)
Hej derude!
Er der nogen som lige kan give et fingerpej om hvordan (2x+3)^2 dx løses med partiel/delvis integration....???
Jeg ville mene at:
f(x) = x^6
g(x) = (2x+3)
F(x) = (1/7)x^7
g'(x) = 2
Men bryder mig ikke så meget om resultatet??? Er der nogen, som ka se hvor det evt går galt inden det indsætttes i formlen for partiel integration???
Er der nogen som lige kan give et fingerpej om hvordan (2x+3)^2 dx løses med partiel/delvis integration....???
Jeg ville mene at:
f(x) = x^6
g(x) = (2x+3)
F(x) = (1/7)x^7
g'(x) = 2
Men bryder mig ikke så meget om resultatet??? Er der nogen, som ka se hvor det evt går galt inden det indsætttes i formlen for partiel integration???
Svar #1
14. november 2004 af LillePer (Slettet)
How, sry funktionen hedder
(2x+3)^6 dx, den som skal løses efter partiel integration
(2x+3)^6 dx, den som skal løses efter partiel integration
Skriv et svar til: Partiel integration
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
