Matematik

HJÆLP ligning

12. marts 2009 af Mathias. (Slettet)

Hej jeg kan ikke finde ud af denne ligning nogen som kan hjælpe mig ?

1,5/2,3=33^2/R^2


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. marts 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Brug: Produktet af yderleddene er lig produktet af mellemleddene, det vil sige a/b = c/d <=> ad=cb


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. marts 2009 af biqqu (Slettet)

Du skal "gange over kors" som #1 også peger på:

1,5 * r2 = 2,3 * 332 udregn nu dette.. Dette gøre du ved at flytte 1,5 på højre side af lighedstegnet, således at r2 nu står alene.

((1,5*^r^2)/(1,5)) = ((2,3*33^2)/(1,5))

r^2 = ((2,3*33^2)/(1,5))
 

udregn nu det der står på højre side at lighedtegnet, og tag derefter kvadratroden af denne. Så har du dit resultat


Svar #3
12. marts 2009 af Mathias. (Slettet)

Taak :D Det hjalp ;)


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. marts 2009 af biqqu (Slettet)

så lidt ;)


Skriv et svar til: HJÆLP ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.