Matematik

ligning

12. marts 2009 af Majaliv (Slettet)

Hej :)

jeg er super dårlig til ligner, jeg har lige fået en blækregning for hvor jeg skal løse denne ligning:

__2x+4___     = 2(x - 1) 

        3

de to streger ved to og fire tallet skal forestille én streg ;).

Er der nogen der kan hjælpe mig med at læse ligningen?, og selvfølgelig forklare mig hvordan?

på forhånd mange tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2009 af Isomorphician

(2x + 4)/3 = 2(x-1) <=>

Gang med 3 på begge sider:

2x + 4 = 6(x - 1)....


Svar #2
12. marts 2009 af Majaliv (Slettet)

Ok mange tak, jeg tror nogenlunde jeg forstår


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.