Matematik

Hælp til at finde en trekants grundflade sidelængde!

15. marts 2009 af 1V4N (Slettet)

Hej, min hjerne kortslutter her :I

En pyramides grundflade er kvadratisk.

Beregn grundfladens sidelængde, når pyramidens højde er 24 meter og rumfanget er 2592 m3

Jeg er ny herinde, så bær over mig hvis der er nogle fejl! :) På forhånd tak!!

ps. Har søgt i forum :o)


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2009 af peter lind

Rumfanget af en pyramide er Gh/3, hvor G er grundfladens areal og h er højden.


Svar #2
15. marts 2009 af 1V4N (Slettet)

Kan i ikke give mig et svaaar?


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. marts 2009 af mathon

(1/3)h*s2 = V

s2 = 3V/h

s2 = 3*(2592 m3)/(24 m)

s2 = 324 m2 = (18 m)2 ...............


Svar #4
15. marts 2009 af 1V4N (Slettet)

TAK! :D

Tusind tak!


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. november 2010 af konko4 (Slettet)

kan du hjælpe mig med det på 9 klasse nivo


Skriv et svar til: Hælp til at finde en trekants grundflade sidelængde!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.