Kemi

OH-

17. marts 2009 af birisi (Slettet)

hvordan beregnes [OH-] ?


Svar #1
17. marts 2009 af birisi (Slettet)

hjæælp ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. marts 2009 af Casper1988 (Slettet)

14-10^-pH

Eller ud fra ligevægt udtrykket


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. marts 2009 af Darwin (Slettet)

#0.

Dårligt spørgsmål uden nogen kontekst.


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. marts 2009 af mathon

hvis pH kendes
[OH-] = 10-pOH = 10-(14-pH) = 10pH-14   


Skriv et svar til: OH-

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.