Matematik

Hvordan løses dette, haster!

17. marts 2009 af UglenXD (Slettet)

Hej

Det er en lang opgave med jeg mangler kun sidste del:

2x=1000000x

(2x)/x=1000000

Takker :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2009 af Biochem (Slettet)

Det fremgår ikke af opgaven, hvad det helt præcist drejer sig om..


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. marts 2009 af Dynin (Slettet)

med log kan du løse det


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. marts 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Den kan godt løses, men jeg tror ikke på, at den ser sådan ud, skal der ikke stå 2x=106 ?


Svar #4
17. marts 2009 af UglenXD (Slettet)

Hej..

Jeg skriver lige opgaven:

Forestil dig at du begynder at folde et stykke 1mm tykt papir på midten en gang i sekundet, samtidig med at en raket letter fra jorden med en fart på 1km/sekund. Papiret er uendeligt stort og du har undelig mange kræfter.

= papirets højde= 2x

raketens højde = 1000000mm*x

x = antal sekunder


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. marts 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Du kan lave følgende to funktioner f(x)=6+log(x) og g(x)=x*log(2), og så kan den løses grafisk. Se vedhæftede fil.

Vedhæftet fil:zoom.doc

Svar #6
17. marts 2009 af UglenXD (Slettet)

Tak for det :) Det krævede lidt søgning, men jeg har forstået det :D

Jeg går kun i 9. klasse, så havde ikke lige set det før..


Brugbart svar (0)

Svar #7
17. marts 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Så med tre betydende ciffre bliver x=24,6. Eller rettere du kan búkke det 24 gange


Skriv et svar til: Hvordan løses dette, haster!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.