Kemi

sstofmængdeberegninger

17. marts 2009 af lavard (Slettet)

Hvordan beregnes volumen af 68 % masse af salpetersyre? På  forhånd tak, Sana.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2009 af mathon

68 masse% HNO3-opløsning har densiteten d = 1,412 g/mL

V = m/d = m/(1,412 g/mL)


Svar #2
18. marts 2009 af lavard (Slettet)

Super! Tusind tak.


Skriv et svar til: sstofmængdeberegninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.