Matematik

Haster meget. Skal aflevere SRO på fredag!

18. marts 2009 af koefoed91 (Slettet)

Hej.

Jeg skriver SRO i biologi og matematik. Det vores forsøg går ud på er, at vi har målt gærcellers aktivitet vha. loggerpro og har ud af dette fået en kurve, som stiger til at starte med eksponentielt og ender logistisk.

Formlen for selve grafen er således: y=M/(1+c+e^M*a*x) jeg skal så vise, at y´=ay(M'y) der er bare det problem, at ingen af mine udregninger passer selvom mine programmer har udregnet alle konstanter. Det eneste jeg skal gøre er, at sætte tallene ind på plasserne og differentiere y.


Svar #1
18. marts 2009 af koefoed91 (Slettet)

Hej folkens. Efter mange timers arbejde og hårdt slid har jeg endelig fundet en udvej. Behøver ingen hjælp alligevel (=


Skriv et svar til: Haster meget. Skal aflevere SRO på fredag!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.