Matematik

Hjælp til beregning af vinkler i et parallelogram!

18. marts 2009 af aslan90 (Slettet)

Hej derude ...

Jeg er simpelthen lost.. har en aflevering som jeg skal aflevere mandag, men kan simpelthen ikke finde ud af et af spørgsmålene..

med håb om at i kan hjælpe mig skriver jeg opgaven..

I et koordinatsystem i planen er et parallelogram ABCD bestemt ved:

AB vektoren = (3 , 9)    ,   AD vektoren= (4, 2)       og     D(8, 5)

Bestem gradtallet for hver af vinklerne i parallelogrammet ???

håber i kan hjælpe mig, på forhånd tusind tak !!


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2009 af Exupery (Slettet)

Hvad er problemet? Gør det lidt klarere. Er det formlen, du ikke kender? Eller kan du ikke overskue opgaven?

Et godt råd: TEGN! og kig derefter i formelsamlingen.


Svar #2
18. marts 2009 af aslan90 (Slettet)

kan ikke overskue opgaven..

har prøvet og tegne, men kan ikke rigtig komme videre ..

ved ikke hvordan jeg skal starte .. :(


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. marts 2009 af Isomorphician

Brug: a x b = |a||b|*cos(v)


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. marts 2009 af richterklanen (Slettet)

Glem alt om punktet D, og beregn vinklen mellem vektorerne a = (3, 9) og b = (4, 2) (se #3)


Skriv et svar til: Hjælp til beregning af vinkler i et parallelogram!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.